Despre Site

Toate resursele de pe site sunt freeware si respecta drepturile de autor!

CS-urile si fisierele sunt: Testate Antivirus, functioneaza 100%, nu ofera erori, sunt compatibile cu toate sistemele de operare. Ai intrebari? Adauga id-ul resursecs_com

Daca iti plac resursele rasplateste-ne cu un like pe facebook! Nu te costa nimic! Multumim

Download Jocuri Gratis! Click!

Download Gta Vice City PDF Print E-mail
User Rating: / 75
PoorBest 
Written by CS 1.6   
Monday, 14 January 2013 09:46

Probabil unul din cele mai jucate jocuri cu masini de catre copii. Reuseste sa ofere un univers imens de explorat si foate multe posibiltati.

Caracterul pe care il vei controla va putea sa faca aproape orice lucru posibil intr-un joc, poate sa isi ia arme din magazin si sa traga unde vrea, poate sa jefuiasca sau sa fure ce masina doreste, isi poate cumpara proprietati, se poate bate cu oricine pe strada si multe altele.

Faptul ca acest joc ofera multe posibilitati i-a adus aceasta popularitate jocului Gta Vice City care dupa parerea mea este cel mai cunoscut joc din serie.

Daca nu reusiti sa treci anumite misiuni puteti folosi coduri gta vice city care va for oferi bani, arme, armura, tancuri, avioane sau alte masini mult mai rapide.

Codurile se pot scrie direct in joc atunci cand ai nevoie de ceva iar lucrul dorit va pica din cer iar tu il poti folosi. Unele misiuni necesita foarte mult timp si efort pentru a le putea trece asa ca poti folosi aceste coduri foarte bune.

In joc te poti juca liber sau poti face misiuni care iti vor aduce bani, arme, masini si alte orase pe care le vei putea explora. Misiunile le vei lua de la diversi oameni de contact care de multe ori vor fi mafioti.

Mai ajos aveti cateva imagini surprinse in joc cu noi masini care au fost introduse si care sunt capabile sa prinda viteze foarte mari atunci acceleratia este la maxim.

Aici aveti spre download modul Ultimate Vice City 2.0 care aduce masini noi si alte imbunatatiri ale jocului. Atentie, nu este jocul complet la download! Pentru a putea adauga acest mod est necesar sa aveti jocul deja instalat.

downloadLast Updated on Tuesday, 18 February 2014 15:32
 


Te mai poate interesa:


Add comment

|Multumim: Joomla-Platforma si Lernvid-Design|