.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia.

   

Despre Site

Toate resursele sunt freeware si respecta drepturile de autor! Ele au fost trimise de utilizatorii resursecs.com
Daca iti plac resursele rasplateste-ne cu un like pe facebook! Nu te costa nimic! Multumim

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare, adaptata nevoilor si interesului fiecaruia.
   

Download Jocuri Gratis! Click!

   

Download Jocuri Smechere!Click!

   

Acest articol informativ este legat de jocuri cu bataie sau diferite sporturi de contact. Va voi prezenta o scurta lista cu niste jocuri bune de jucat in care bataie si luptele se vor intalni peste tot. In acest articol nu puteti descarca aceste jocuri insa puteti descarca jocuri de aceste gen de pe adresa download jocuri pc care ofera multe jocuri bune de acest fel.

Incep cu jocul Soul Calibur V in care vei controla diverse personaje ce detin atat puteri magice cat si skil-uri de lupta bine antrenate. Fiecare personaj are stilul sau propriu de lupta iar loviturile lor sunt foarte puternice.

Fiecare caracter are vrajile si puterile sale proprii iar prin diferite combinatii de taste poti efectua diverse scheme de lupta.

Al doi-lea joc este UFC Undisputed 3 iar in acest joc vei controla un luptator de UFC iar lupta se va tina intr-un ring. Luptatorii sunt muschiulosi si bine pregatiti pentru lupta. Jocul ofera de obicei cei mai buni sportivi iar unii sunt populari.

Acest joc este un simulator al acestui tip de bataie iar regulile sunt putine la numar. Fata de alte sporturi aici lupta la sol este permisa.

Al trei-lea joc se numeste Street Fighter X Tekken si ofera o gama larga de eroi puternici care au puteri supranaturale. Grafica jocului este bine creata iar puterile jucatorilor sunt bine proiectate player-ului. Vei putea alege luptatorul dorit si participa la diverse lupte sau chiar turnee.

In turneu va trebui sa te lupti cu multi luptatori pana vei ajunge in finala iar acolo lupta va fi decisiva.

Sper ca va placut acest scurt top si astept comentariile voastre.

Add comment

   

Like daca vrei resurse noi!  

   

GTranslate  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Resurse Server  

   

Servere Jocuri  

   
© Resursecs.Com Download Counter Strike 2016.