Despre Site

Toate resursele de pe site sunt freeware si respecta drepturile de autor!

CS-urile si fisierele sunt: Testate Antivirus, functioneaza 100%, nu ofera erori, sunt compatibile cu toate sistemele de operare. Ai intrebari? Adauga id-ul resursecs_com

Daca iti plac resursele rasplateste-ne cu un like pe facebook! Nu te costa nimic! Multumim

Download Jocuri Gratis! Click!

Counter Strike 1.6 ResurseCS PDF Print E-mail
User Rating: / 60
PoorBest 

Written by CS 1.6   
Saturday, 22 December 2012 16:31

 

 

Este timpul ca resursecs.com sa aibe propriul kit de counter strike 1.6 modificat. Modificarile vin mai ales cand vine vorba de skin-uri dar si foarte multe sprite-uri au fost adaugate.

De exemplu led-ul de la bomba a fost schimbat cu unul mult mai atragator si frumos, exploziile la grenazi si bomba sunt mai puternice iar tintele la sniper si aug au fost si ele modificate partial.

Fundalul a fost schimbat iar gui-ul se numeste razor gui 2012. Acest gui contine setarile unui echipe bune de cs 1.6 care a participat la multe meciuri.

Skin-urile adaugate sunt cele mai populare si descarcate, limba este nemodificata iar marele avantaj este ca acest cs are boti.

Pentru a juca cu boti trebuie sa jucati pe lan iar botii se adauga din tasta h iar apoi adaugati cati boti doriti.

Mai jos aveti cateva imagini cu acest cs, click pe ele pentru marime mare. Descarcati ul de pe butonul de mai jos, dezarhivati oriunde pe disk apoi rulati cstrike.exe

Pentru a rula in parametrii optimi aveti nevoie de un sistem cu cel putin: procesor 2.0 GHz, 512 MB Ram si o placa video de 64 MB.

Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike 1.6 Counter Strike 1.6 Counter Cs 1.6 CS 1.6

 

Atentie, aceasta versiune de CS 1.6 a fost trimisa de utilizatorii Resursecs.com, nu suntem responsabili pentru continut, pentru sesizari / drepturi de autor(copyrights) sunteti rugati sa ne contactati si vom elimina link-ul spre fisierul din culpa.

Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware! / This Version is FreeWare!

downloadLast Updated on Sunday, 11 May 2014 15:04
 


Te mai poate interesa:


Add comment

|Multumim: Joomla-Platforma si Lernvid-Design|