Despre Site

Toate resursele de pe site sunt freeware si respecta drepturile de autor!

CS-urile si fisierele sunt: Testate Antivirus, functioneaza 100%, nu ofera erori, sunt compatibile cu toate sistemele de operare. Ai intrebari? Adauga id-ul resursecs_com

Daca iti plac resursele rasplateste-ne cu un like pe facebook! Nu te costa nimic! Multumim

Download Jocuri Gratis! Click!

Top Jocuri cu Masini PDF Print E-mail
User Rating: / 9
PoorBest 
Written by CS 1.6   
Sunday, 30 December 2012 14:10

In acest scurt articol o sa va prezint cateva dintre cele mai populare jocuri cu masini dar sunt sigur ca pe multe le siti.

Seriile de jocuri Grand Theft Auto prescurtat si GTA, cele mai jucate sunt Gta Vice City, Gta 3, Gta San Andreas si Gta 4. In curand o sa apara si Gta 5 care va avea o grafica deosebita si un gameplay complex.

Seria Need For Speed care este cunoscuta ca NFS cu titluri ca NFS Porsche, NFS Underground, NFS Most Wanted, NFS Carbon, NFS Shift, NFS The Run. Aceste jocuri se bazeaza mai multe pe cursele de masini si modificarea lor. Tuning-ul este elementul cheie al jocului dar si grafica este bine proiectata.

Pilotii Nascar mai este un joc cu masini frumos pe care multa lume l-a jucat in copilarie. Masinile cu puteri si posibilitatea de a juca in 2 il faceau un joc de invidiat.

Crazy Taxi in acest joc vei conduce un taxi si vei duce calatorii la destinatiile lor intr-un timp anume. Trebuie sa te grabesti si sa apelezi la scurtaturi pentru a termina cursele la timp si a primii puncte bonus.

Dupa parerea mea acestea sunt cele mai jucate jocuri din aceasta categorie iar daca mai stiti altele va rog sa le spune-ti printr-un comentariu la acest articol.

Mai enumeram jocuri sau serii de jocuri ca Gran Turismo, Midnight Club si Driver.

Bafta la joc si adunat puncte!

crazy taxiLast Updated on Sunday, 30 December 2012 15:59
 


Te mai poate interesa:


Add comment

|Multumim: Joomla-Platforma si Lernvid-Design|